Profiel Eveline Nieuwland)

Contactgegevens

Eveline Nieuwland

Eikklop 15

8375 CP Oldemarkt

eveline@adiantar.nl

06 41 80 66 07

www.adiantar.nl

 

vrijdag
mrt302012

Verbinden van professional en ambities

Eveline Nieuwland ondersteunt huisartsen om samen met andere hulpverleners  geïntegreerde eerstelijnsgezondheidszorg te ontwerpen en te realiseren. Eveline werkt vanuit Adiantar en heeft inmiddels vele samenwerkingsverbanden en eerstelijnscentra ondersteunt.

Haar kracht ligt in het verbinden van professional en ambities. Haar aanpak? Luisteren naar wat professionals willen, dit met hun vertalen in hun missie, visie en ambities en er voor zorgen dat het ook daadwerkelijk wordt gecontracteerd. Verbinden van mens en idee; zorgen dat zij realiseren wat zij belangrijk vinden in de zorg die zij geven.

Producten

Het is belangrijk te organiseren op basis van zorginhoud. De (passie voor) zorg verbindt professionals.

Uitgaand van de ambities van het samenwerkingsverband, ondersteunt ze hulpverleners bij de ontwikkeling van geïntegreerde zorgprogramma’s met bijbehorende werkinstructies, schrijft hun jaarplan, stelt een begroting op en begeleidt hen in het proces van contractering met de verzekeraar.

Wanneer is haar ondersteuning geslaagd?

Als u anderen enthousiast vertelt over (de realisatie van) uw robuuste eerstelijnscentrum waar u met enthousiaste hulpverleners werkt.